Management

De raad van bestuur van EP NL bestaat uit de volgende personen:

Niels Unger

CEO en lid van de raad van bestuur van EP Nederland B.V.

Sinds februari 2023 bekleedt de heer Unger de functie van Chief Executive Officer en Lid van de Raad van Bestuur bij EP Netherlands B.V. en PZEM Energy Company B.V.

De heer Unger trad in 2018 in dienst bij PZEM N.V. als lid van de Raad van Bestuur en fungeerde als Chief Operating Officer (COO).

Filip Biznár

CFO en lid van de raad van bestuur van EP Nederland B.V.

Filip Biznár is Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van EP Netherlands B.V. en PZEM Energy Company B.V. Hij is in 2016 in dienst getreden bij de EPH-groep, waar hij werkte in het M&A-team en zich richtte op investeringen in de Europese energiesector en de internationale expansie van EPH ondersteunde. Sinds 2023 is de heer Biznár de Chief Finance Officer (CFO) van EP Nederland en PZEM.

Filip Biznár heeft een bachelordiploma van de economische universiteit van Bratislava en een masterdiploma van de economische en handelsuniversiteit van Praag.

Peter Černák

Voorzitter van de Raad van Bestuur van EP Nederland B.V.

De heer Černák is lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor de activiteiten van EPPE in Italië, Frankrijk en Nederland. Hij werkt sinds 2013 bij de EPH groep, begon in de infrastructuur business in Slowakije en stapte later over naar EP Power Europe na het betreden van de West-Europese markten.

De heer Černák heeft een masterdiploma van de Praagse Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde, het CEMS MIM-diploma en een MSc in Finance & Investments van de Rotterdam School of Management.