EP NL kondigt rebranding aan van elektriciteitscentrales

Middelburg, 14.06.2024

Download hier het persbericht

EP NL, de Nederlandse dochteronderneming van EP Power Europe en onderdeel van het Tsjechische energiebedrijf EPH, heeft vandaag aangekondigd dat haar elektriciteitscentrales van naam zullen veranderen binnen de EP NL groep. Deze wijzigingen, die plaatsvinden op 14 juni en 1 juli, zijn bedoeld om de namen van de verschillende bedrijfsonderdelen binnen de EP NL Groep te harmoniseren.

De volgende centrales zullen van naam veranderen:

  • Sloe Centrale B.V. wordt EP NL Sloe Centrale B.V. op 14 juni.
  • PZEM Pipe B.V. wordt EP NL ZBL B.V. op 14 juni.
  • Rijnmond 2 C.V. wordt EP NL Rijnmond 2 B.V. op 1 juli.

Enecogen V.O.F. behoudt zijn naam vanwege de gedeelde eigendomsstructuur met Eneco. Echter, de overkoepelende tol- en houdstermaatschappijen van Enecogen zullen hun namen veranderen.

  • Primrose Power Holdings B.V wordt op 14 juni EP NL Europoort Holding B.V.
  • Belsize Power Holdings B.V wordt op 14 juni EP NL Europoort Tolling B.V.

Bovendien zal de naam van EP Netherlands B.V. worden veranderd in EP NL B.V. EP NL Rijnmond 1 B.V. en EP NL Rijmond Operations B.V. zijn eerder dit jaar al gewijzigd.

“Onder de vlag van EP NL bundelen we onze krachten en tonen we onze vastberaden toewijding aan innovatie en leiderschap in de Nederlandse energiemarkt.- Stelt Niels Unger, CEO EP NL

Toekomstvisie en groei
EP NL is vastberaden om haar positie als toonaangevend energiebedrijf in Nederland verder te versterken. Dit doet zij door te investeren in een toekomstbestendig productieportfolio. De focus ligt op het creëren van een gebalanceerd portfolio dat optimaal wordt beheerd op de handelsvloer.

Kijk hier voor meer informatie over onze centrales.
Volg ons ook via LinkedIn, zie hier.

Contact voor de pers
Journalisten en mediavertegenwoordigers die meer informatie wensen of vragen hebben over deze naamswijziging, kunnen contact opnemen via e-mail: press@epnl.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.